Rijschool Vindein in Den Haag, Nog Niet Zo Eenvoudig

1 jaar geleden was ik voor het eerst gestart met het volgen van een rij-opleiding. Het was erg geweldig. Mijn leeftijd was 19 jaar, en het rijbewijs stond al een flinke tijd op mijn lijstje. Ik had gespaard voor het rijbewijs door in de zomervakantie niet met vakantie te gaan met kennissen, en meer uren te gaan werken. Ik had er veel zin in. Ik had zelfs wat centen opzij gezet voor een auto. Ik had een kleine Punto op het oog. Na ongeveer negen autorijlessen gevolgd te hebben bij de rijschool, was de tijd gekomen om mijn theorie te gaan halen. Mijn Rijschool Den Haag heeft mij wel heel erg goed geholpen, dat is zeker.

Ik was perfect voorbereid, en had zelfs een les gevolgd bij mijn instructeur. Het examen heb ik jammer genoeg niet verkregen, ik was echt gestrest. Toen heb ik het theorie examen nogmaals uitgevoerd, en opnieuw niet gehaald. De moed zonk me in de schoenen, en ik heb het opgegeven. Ik was flink gedemotiveerd. Mijn spaargeld is opgegaan aan andere dingen.

Meer daarover kun je lezen op: https://storify.com/rijlessendoen/het-rijbewijs-halen-was-niet-makkelijk

Er is een jaar verstreken, en ik ga nu weer lessen volgen.Het volgen van een spoedcursus lijkt mij wel wat. Je ontvangt dan ook een lessen voor theorie, iets wat echt fijn is. Ik moet het nu zeker gaan halen dat papiertje, het wordt er zeker tijd voor. Alhoewel deze rijopleiding wat duurder is, lijkt het mij een goede investering. Het rijbewijs moet er nu gewoon gekomen, dat is een feit.